STIŽE KNJIGA KOJA ĆE ZATRESTI BRITANSKI DVOR: Harry i Meghan su u nevjerici, nemaju nikakve veze s tim…

Iako se prije nekoliko mjeseci šuškalo kako će vojvoda i vojvotkinja od Sussexa otkriti pravu istinu o njihovom životu na dvoru i odnosima s drugim članovima kraljevske obitelji, sada su se potpuno ogradili od cijele priče.

  • Show

  • 26. Jul. 2020  26. Jul. 2020

  • 0

Knjiga za koju se kaže da bi mogla žestoko uzdrmati britanski dvor uskoro će se naći na policama knjižara. Glavni akteri u njoj, su "odbjegli" princ Harry i njegova supruga Meghan Markle.

Knjiga pod nazivom 'Pronalazak slobode', pišu strani mediji, navodno bi trebala otkriti sve što je mladi par proživljavao tokom života u Velikoj Britaniji i to iz njihove perspektive.

Prince Harry and Meghan Markle Duke and Duchess of Sussex celebrate the first birthday of their baby Son Archie Mountbatten-Windsor in in Malibu, Los Angeles (LA) in the United States of America (USA) - (Archive).06 May 2020, Image: 517507878, License: Rights-managed, Restrictions: NO Netherlands, Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / ProfimediaMEGA / The Mega Agency / Profimedia

No, njihov glasnogovornik negirao je navode da su oni uopće upleteni u cijelu priču, kazavši: "Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nisu intervjuirani i nisu dali doprinos knjizi 'Pronalazak slobode'. Ova se knjiga temelji na vlastitim iskustvima autora kao članova kraljevske službe za medije i vlastitom neovisnom izvještavanju ".

Autori knjige su Carolyn Durand i Omid Scobie te su kazali kako su intervjuirali bliske prijatelje Harryja i Meghan, ali i njih same te su oni detaljno opisali frustracije i osjećaje kraljevskog para na britanskom dvoru.

Vjeruje se da će knjiga imati 320 stranica te će započeti pričom o vezi para i mogla bi također uključivati nove detalje o njihovom dramatičnom odlasku s dvora.

U knjizi se, naime, spominju svađe između članova kraljevske obitelji, kao i tvrdnja da Harry vjeruje kako neki njegovi rođaci uopće ne vole Meghan. Nadalje, par je u knjizi opisan kao pokretač revolucije u monarhiji, no to nije uspio jer su im tabloidi stalno podmetali pa i vlastita obitelj.

Beverly Hills, CA - *PREMIUM-EXCLUSIVE* **WEB EMBARGO UNTIL 5PM EDT on July 12, 2020** - Meghan Markle and Prince Harry are seen leaving an appointment in Beverly Hills on Friday afternoon. Meghan, dressed in a white linen dress with ballet flats, sunglasses and a straw sunhat was seen leaving the building on a very hot day and closely guarded by security who opened her car door for her. Harry, in jeans and a grey polo shirt and cap walked behind her and made his way to the other side of the large SUV not followed as closely by their security. *Shot on July 10, 2020**UK Clients - Pictures Containing ChildrenPlease Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 542162175, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED KINGDOM, Model Release: no, Credit line: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / ProfimediaFoto: Profimedia

Magazin The Sun piše kako su Harry i Meghan bili bijesni što su u sjeni Charlesa i Williama, a bili su ogorčeni i razočarani jer im je zabranjeno osnivanje vlastitog ureda u dvorcu Windsor.

Meghan i Harry trenutno vode bitku protiv tabloida koji su otkrili sadržaj pisma koje je napisala svom ocu Thomasu Markleu. Naime, podnijela je za zahtjev za zabranu Visokog suda kako bi spriječila ikoga da tokom parnice imenuje pet ženskih prijateljica koje su o pismu i njezinom ocu anonimno razgovarale za magazin People.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...