STRAVA I UŽAS: Dvoje mladih ljudi poginulo u saobraćajnoj nesreći, Mercedes je velikom brzinom ušao u krivinu…

Smrtno su stradali vozač Mercedesa i putnica, a do nesreće je došlo nakon što je vozač, zbog neprilagođene vožnje, izgubio kontrolu i nadzor nad upravljačem te sletio s ceste.

  • Hronika

  • 28. Jul. 2020  28. Jul. 2020

  • 0

U ponedjeljak oko 20 sati u Biogradu, na državnoj cesti 503, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.

Službenici Policijske stanice Biograd obavili su uviđaj, kojim je utvrđeno da je do nesreće došlo dok se 36-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka, kretao iz smjera Biograda prema Benkovcu. 

Ušavši u zavoj, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika, usljed čega je izgubio nadzor nad upravljačem, sletio van kolnika i vozilom udara u stablo.

U saobraćajnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradali vozač i putnica u vozilu, 39-godišnja hrvatska državljanka.

Policijski službenici podnose izvještaj Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...