STRAVA I UŽAS: Policija pretraživala imanje tražeći dvije tinejdžerice, pronašla sedam tijela...

Dodao je da je u toku identifikacija žrtava i da je prekinuta potraga za tinejdžerima i muškarcem sa kojim se pretpostavlja da su bili.

  • Hronika

  • 02. Maj 2023  

  • 0

Na jednom seoskom imanju u američkoj saveznoj državi Oklahoma pronađena su tijela sedam osoba tokom potrage za dvije nestale tinejdžerke, potvrdili su državni istražitelji.

Tijela su pronađena u blizini grada Henryette, istočno od Oklahoma Citya, rekao je portparol Istražnog biroa Oklahome Gerald Davidson.

Dodao je da je u toku identifikacija žrtava i da je prekinuta potraga za tinejdžerima i muškarcem sa kojim se pretpostavlja da su bili.

Nije saopćena tačna lokacija na kojoj su tijela pronađena niti da li je bilo nekog oružja.

Ranije je pokrenuta potraga za Ivy Webster (14) i Brittany Brewer (16) koje su navodno viđene sa registovanim seksualnim prestupnikom Jessejem McFaddenom.

McFadden je osuđen za silovanje prvog stepena 2003. i pušten u oktobru 2020. godine.

On je jučer trebalo da se pojavi pred sudom po optužbama za podvođenje i posjedovanje dječije pornografije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...