BUJNA I OSEBUJNA STARLETA: Katie Price traži donora sperme

Katie je najavila kako želi još jedno dijete, a nakon konsultacija s doktorima koji su joj rekli da za taj podvig ima još svega nekoliko godina, odlučila se potražiti donora sperme. To je, tvrdi, jednostavnije.

  • Show

  • 01. Avg. 2020  01. Avg. 2020

  • 1

Starleta i reality zvijezda Katie Price (42), koja se trenutno odmara u Turskoj, konstantno zbog svog načina života ciljano puni medijske stupce, a posljednjim priznanjem o tome kako razmišlja o donoru sperme za još jedno dijete, osigurala je novih pet minuta slave.  

Price se proslavila još devedesetih kao mlada manekenka. U međuvremenu je promijenila nekoliko supruga, sudjelovala u nekoliko popularnih reality showova i postala majka petero djece. Ove godine razišla se s Kieranom Haylerom, ali čini se da djece nikad dovoljno. 

Katie je najavila kako želi još jedno dijete, a nakon konsultacija s ljekarima koji su joj rekli da za taj podvig ima još svega nekoliko godina, odlučila se potražiti donora sperme. 

- Vjerovatno će biti jednostavnije ovako. Manja je gužva za donora nego za muškarce koji bi htjeli biti sa mnom. Nemam problem s muškarcima koji su očevi moje djece, ali mislim da je ovo trenutno pravi odabir - zaključila je bujna i osebujna starleta.

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...