BEZ TRUNKE ŠMINKE: Jennifer Lopez pokazala kako izgleda kad se probudi (FOTO)

Jennifer Lopez odlučila je na Instagramu pokazati lice bez šminke, a njezine je obožavatelje to oduševilo.

  • Show

  • 02. Avg. 2020  02. Avg. 2020

  • 0

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez slovi kao jedna od najljepših žena svijeta čijim se sređenim i glamuroznim izdanjima malo tko može dovoljno nadiviti, no 51-godišnja pjevačica odlučila je sada pokazati svoje pravo i prirodno lice, odnosno kako izgleda nakon što se netom ujutro probudi, piše Dnevnik.hr.

"Dobro jutro svima", napisala je Jennifer uz hešteg jutarnje lice i objavila fotografiju na kojoj doista nema trunke šminke na licu, kosa joj je nepočešljana, a na sebi ima tek bijeli ogrtač.

U komentarima su se nanizali komplimenti i pohvale, i to tisuće njih, a dobila je i milijune lajkova jer je prirodnim izdanjem sve uspjela oudševiti.

"Prekrasna si", "Mislim da su mi se oči pokvarile, ne mogu te prestati gledati", "Prirodna ljepotica, jednostavna predivna", "Najljepša osoba u mom životu", "Super prirodna, super zgodna", "Tvoje lice je predivno", "Uljepšala si mi mjesec ovom objavom", "I ja bih voljela da moje jutarnje lice izgleda ovako", "Posebna si", "Hvala što si me usrećila ovom divnom fotografijom", samo je dio poruka koje je pjevačica dobila.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...