O OVOME BRUJI ITALIJA: Pogledajte žestoku tuču za kraj sezone u Seriji A, u dramatičnoj završnici iz lige je ispao…

Sinoć odigranim utakmicama okončana je sezona u italijanskoj Seriji A.

  • Sport

  • 03. Avg. 2020  03. Avg. 2020

  • 0

Pred ovo kolo pod upitnikom je bilo samo to ko će ispasti iz lige, Genoa ili Lecce, a na kraju je Lecce otišlo ponovo u niži rang.

Genoa je na svom terenu očekivano razbila Veronu sa 3:0. Dva gola zabio je Sanabria, jedan Romero, koji je i isključen nakon sat vremena igre.

Utakmica je završena fizičkim obračunom Amrabata i Cassate, a sudija Irrati obojicu ih je zbog toga poslao u svlačionicu.

 

Lecce je poražen na svom terenu od Parme rezultatom 3:4, a u preostalim utakmicama Udinese je kao gost savladao Sassuolo sa 0:1, dok su Bologna i Torino odigrali meč bez pobjednika (1:1).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...