SAD JE JASNO ZAŠTO JE VELEŽ RAZBIO ZRINJSKI: Pogledajte šta se za vrijeme utakmice nalazilo u svlačionici Rođenih…

Velež je odigrao odličnu utakmicu protiv Zrinjskog. Rođeni su slavili sa sigurnih 2:0, a pogađali su Obren Cvijanović i Fejsal Mulić.

  • Sport

  • 09. Avg. 2020  

  • 0

Za igranje gradskog derbija motiv postoji sam od sebe, međutim za okršaj s gradskim rivalom se obično traži dodatna motivacija. Takvu su sinoć u zanimljivoj slici imali igrači Veleža.

Feđa Dudić je svoje izabranike motivirao zanimljivom slikom na kojoj je naslikan Veležov bulldog kako vreba biftek u kojem je zabijena zastava Zrinjskog. Dok je u pozadini stadion Rođeni.

Poslije utakmice uslijedilo je slavlje igrača Veleža, a neizbježne su bile zajedničke fotografije kako na terenu, tako i u svlačionici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...