SLAVNI RONALDINHO U NOVIM PROBLEMIMA: Desetine žena dnevno prođu kroz njegov luksuzni apartman, opet mu prijeti zatvor…

Nekada najbolji nogometaš svijeta, Brazilac Ronaldinho već mjesecima je u Paragvaju, gdje je određeno vrijeme proveo u zatvoru zbog ulaska u državu s lažnim pasošem, a trenutno je smješten u luksuznom hotelu koji mu služi kao kućni pritvor.

  • Show

  • 12. Avg. 2020  12. Avg. 2020

  • 0

Međutim, ono što bi mu moglo donijeti nove probleme je kršenje svih propisa o pandemiji, jer kroz njegovu sobu dnevno prođe na desetine žena.

Paragvajski dnevni list HOY objavio je kako Ronaldinho redovno održava zabave. Žene konstantno dolaze i odlaze, a nekadašnja zvijezda ih obasipa poklonima.

Ova vijest stiže nakon što je, navodno, dogovoreno da Ronaldinho i njegov brat napuste Paragvaj tokom ove sedmice. Za njega je planirana uslovna kazna od dvije godine i oko 100.000 dolara kazne.

Ipak, ako se ispostavi da je ponovo kršio pravila, postoji mogućnost da još neko vrijeme ostane u Paragvaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...