TAKO LAKO, TAKO BRZO: Ronaldinho izašao iz zatvora pa zaradio milion eura (VIDEO)

Ronaldinho je u martu prošle godine, zajedno s bratom, morao u paragvajski zatvor. U Paragvaj je tada ušao s lažnim pasošem i, nakon 171 dana u zatvoru (koji je izgledao kao kućni pritvor), braća su izašla van.

  • Sport

  • 04. Jan. 2021  05. Jan. 2021

  • 0

Pisalo se kako je financijski u nezavidnom stanju nakon sjajne nogometne karijere, međutim, Brazilac se snašao i u nekoliko mjeseci zaradio oko milion eura.

U Belo Horizonteu dobio je status počasnog građanina te promovirao izgradnju novog stadiona Atletico Mineira. Pritom je snimio i muzički spot u svom novom muzičkom studiju.

Jedan od najomiljenijih nogometaša svih vremena pokrenuo je i proizvodnju alkoholnih pića, a pojavio se u jednom spotu s manekenkama. Spot je u desetak dana skupio oko dva miliona pregleda.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...