IMA SE, MOŽE SE: Princ Harry i Meghan uselili se u novi dom, u vili vrijednoj 15 miliona dolara imaju čak 16 kupaonica...

Princ Harry i njegova supruga Meghan kupili su i uselili se u novi dom u Montecitu pored Santa Barbare, skupom obalnom gradu sjeverno od Los Angelesa, objavili su američki mediji.

  • Show

  • 13. Avg. 2020  13. Avg. 2020

  • 0

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa koji su prošle godine napustili britanske kraljevske dužnosti, živjeli su prije toga u njezinom rodnom Los Angelesu, gdje su ubrzo uronili u sudski spor zbog nedozvoljenih fotografija njihovog sina Archieja.

Par se "u julu ove godine uselio u obiteljski dom" i "smjestio u tihu privatnost njihove zajednice", kazao je njihov glasnogovornik za AFP, ne otkrivši lokaciju kuće.

"Nadaju se da će se to poštovati zbog njihovih susjeda, kao i njih kao porodice", dodao je glasnogovornik.

Prema medijima "People" i "Page Six", njihova nova kuća je na području Santa Barbare, oko 150 kilometara sjeverno od Los Angelesa. U tom gradu žive i Oprah Winfrey i Ellen DeGeneres.

Imanje u Montecitu, koje uključuje kuću s devet spavaćih soba i 16 kupaonica, bazen, igralište i vrt ruža, platiti su 14,65 miliona dolara, prenio je "Page Six".

"Tu žele odgajati Archieja i nadaju se da će imati što je moguće normalniji život", kazao je anonimni izvor za "Page Six".

Izvor je dodao: "Harry i Meghan nikad nisu namjeravali živjeti u Los Angelesu."

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa preselili su se u Kaliforniju iz Kanade nakon što su u januaru objavili da namjeravaju napustiti kraljevske dužnosti i radom osigurati finansijsku neovisnost.

Meghan i Harry su kazali kako u Kaliforniji žele raditi nešto što ima smisla i važno je te namjeravaju pokrenuti neprofitnu organizaciju "Archewell".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...