NAJEŽIT ĆETE SE: Covid-bolnica u centru Banje Luke kao iz filma "Černobil"… (VIDEO)

"Ovako u centru Banjaluke izgleda Covid-bolnica, kao iz filma "Černobil" ili onih scena poslije eksplozije nuklearnog reaktora. Neshvatljivo je da je ovdje uloženo 600.000 КM, da ulažu još jedan milion, a da planiraju rušenje ovog objekta", kaže Begić.

  • Društvo

  • 14. Avg. 2020  14. Avg. 2020

  • 1

Predsjednik mladih PDP-a Banja Luka Ivan Begić danas je na društvenim mrežama objavio videoklip Covid-bolnice u koju je Vlada Republike Srpske do sada uložila 600.000 КM i trenutno ulaže još jedan milion maraka, piše TVBN.

"Ovako u centru Banjaluke izgleda Covid-bolnica, kao iz filma "Černobil”, ali iz onih scena poslije eksplozije nuklearnog reaktora. Neshvatljivo je da je ovdje uloženo 600.000 КM, da ulažu još jedan milion, a da planiraju rušenje ovog objekta”, kaže Begić.

On dodaje da se za iznos od 35 miliona maraka, koliko se ulaže u podzemnu garažu na Paprikovcu kod UКC-a, mogla izgraditi gradska, opšta bolnica te da bi time bila izbjegnuta gužva u UКC-u, a Banja Luka bi imala svoju gradsku bolnicu.

"Đajićevo obezbjeđenje nas je izbacilo, jer se boje da javnost ovo vidi, ali smo mi to snimili i građani imaju pravu da znaju šta se radi s njihovim novcem”, zaključuje Begić.

On je na kraju videoklipa zaključio da će ispred zgrade Vlade Republike Srpske odnijeti vreću cementa te je pozvao građane da urade isto da bi, kako kaže, "Vlada mogla da bilo šta napravi od materijala koji donesu kad već nisu u stanju od miliona maraka koje im dajemo na raspolaganje".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...