ITALIJANI U ŠOKU: "Veliki broj mladih iz jednog mjesta zaražen na odmoru u Hrvatskoj"

Kako javlja italijanski TGCOM24, 60-godišnjak iz mjesta Fano u provinciji Pesaro i Urbino obolio je od koronavirusa i završio na intenzivnoj njezi u bolnici u Pesaru.

  • Regija

  • 17. Avg. 2020  17. Avg. 2020

  • 0

Ističu kako se njegov sin nedavno vratio s odmora u Hrvatskoj, za koju dodaju kako je “posljednjih dana registrirala porast broja novooboljelih”. Ipak, nisu objavili prije koliko tačno dana se sin vratio s odmora iz Hrvatske te je li se otac zaista zarazio od sina, a ni je li sin obolio.

Pišu i kako je Hrvatska jedna od zemalja, uz Maltu, Španiju i Grčku, nakon povratka iz koje se mora ići na testiranje na koronavirus unutar 48 sati.

TGCOM24 dodaje i kako je u provinciji Pesaro i Urbino posljednjih dana došlo do porasta broja novooboljelih.

“Prema posljednjim podacima iz mjesta Pesaro, od 19 novooboljelih, njih 13 su mladi koji su se upravo vratili s odmora s druge strane Jadrana”, dodaju. 

Pišu i kako su gotovo svi asimptomatski slučajevi, prenosi Index

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...