TO SE ZOVE UPORNOST: Ova je žena položila vozački iz 17. pokušaja nakon 12 godina, pogledajte njenu reakciju nakon što je saznala da je sve gotovo… (VIDEO)

Veliki broj padanja na vozačkim ispitima nije samo rezerviran za viceve ili slične forme šaljivog sadržaja, taj problem mnogi imaju u životu.

  • Auto

  • 05. Sep. 2020  05. Sep. 2020

  • 0

Tako je Blessing Platinum-Williams (31) iz Watforda u Velikoj Britaniji u svoju vozačku avanturu krenula 2008. Sigurno ni u najcrnjim snovima nije mogla zamisliti kako će tu priču završiti tek ovih dana, punih 12 godina kasnije. Nakon prvog pada, stvari su se odmah usporile. Krenula je na dodatne časove, ali svi ti pokušaji i trud nisu stigli na naplatu. Tek nakon 17. pokušaja je upalilo.

Pogledajte njezinu reakciju…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...