HOROR U SRBIJI: Nakon brutalne likvidacije Stojanovića, na meti brat ubijenog navijača…

Ubistvo Strahinje Stojanovića, čiji je automobil u nedjelju dignut uzrak, povezuje se s osvetom Luke Bojovića za likvidaciju poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića krajem jula 2018. godine.

  • Hronika

  • 15. Sep. 2020  15. Sep. 2020

  • 0

Stojanović se sumnjičio da je u danima prije ubistva pratio advokata, a interesantno je da se, osim njega, sa zločinom povezivao i brat ubijenog vođe navijača Crvene zvezde.

Najmanje dva napadača stoje iza likvidacije Ognjanovića, koja se dogodila prije dvije godine na Novom Beogradu, ispred zgrade u kojoj je ubijeni advokat živio. Napadači su neko vrijeme intenzivno pratili advokata i njegovo kretanje kako bi likvidacija što profesionalnije bila obavljena.

Od samog početka istraga zločina kretala se u jednom smjeru – da je Ognjanović ubijen zbog dobrih odnosa s Lukom Bojovićem, čiju je porodicu pravno zastupao, ali i dvije osobe su se provlačile kao osumnjičeni za napad.

Kako su mediji izvještavali ranije, jedan od njih bio je upravo ubijeni Strahinja Stojanović, pod čiji je automobil postavljen eksploziv C-4 i koji je poginuo u eksploziji, dok se kao drugi napadač spominjao i brat ubijenog vođe navijača Crvene zvezde.

Kako portal Nova.rs saznaje, nije isključeno da se brat vođe navijača trenutno nalazi u opasnosti s obzirom na to da se Bojovićeva grupa, prema svemu sudeći, namjerava osvetiti za ubistvo advokata.

Brat ubijenog vođe navijača iza sebe, također, ima pozamašan dosje, a neko vrijeme se sumnjalo da se on krije u Španiji, ali su ti navodi demantovani nakon što je viđen u Beogradu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...