KOMŠIĆ I DŽAFEROVIĆ GLASALI ZA PRIZNANJE KOSOVA: Sada je dva prema jedan, Dodik može izaći pred NSRS i srbovati!

Čanovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić glasali su na današnjoj sjednici Predsjedništva za priznanje Kosova.

  • Politika

  • 17. Sep. 2020  17. Sep. 2020

  • 5

Komšić je nakon sjednice Predsjedništva BiH poručio da je Kosovo nezavisna država i da od toga ne treba bježati.

Članovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić glasali su na današnjoj sjednici Predsjedništva za priznanje Kosova.

- Dodik će pokušati poduzeti korake kojima će to spriječiti, sada je dva prema jedan - kazao je Komšić, javlja "Oslobođenje".

- Kosovo je nezavisna država, to je realnost i od toga ne treba bježati. Šta Dodik može, izaći pred NSRS i srbovati, to je sve što će Dodik uraditi - kazao je Komšić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...