NJUZ NET JAVLJA: Vučić položio kamen temeljac u kacu kupusa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je danas kamen temeljac u kacu kupusa zemljoradničke zadruga “Pamat” iz Vrnjačke Banje, javio je Njuz net.

  • Mini market

  • 26. Sep. 2020  

  • 1

 

Predsednik je kamen temeljac svečano položio na vrh pune kace kupusa u prisustvu Milijane Pađen, direktorke pomenute zemljoradničke zadruge i drugih predstavnika te kompanije.

Polaganje kamenja temeljca usledilo je nakon što je kupus naliven, a predsednik Vučić je tom prilikom izjavio da će Srbija u budućnosti u kiseljenje kupusa ulagati još više nego do sada.

– U vreme bivše vlasti u kiseljenje kupusa nije uložen ni jedan jedini dinar, čak su i rasprodali sve buriće i kace. Mi smo počeli da obnavljamo kiseljenje kupusa i Srbija nije kiselila nikada više kupusa nego sada. Čak ni u Titovo vreme nije ovoliko kupusa stavljano u kace – ocenio je predsednik.

Prema njegovim rečima, investicije u kiseli kupus ove godine će premašiti  pola miliona evra, a Milijana Pađen je jedan od, kako je rekao, vizionara u oblasti kiseljenja kupusa.

– Milijana je prepoznala potencijal kiselog kupusa, a mi smo prepoznali njen potencijal da prepozna potencijal i to nagradili donacijom od 1,3 miliona dinara. Uveren sam da će, kao što je IT postao nova malina, tako i kiseli kupus postati novi IT – zaključio je predsednik.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...