KAKAV UŽAS; HIRURG IZ SRBIJE OBJAVIO SNIMAK PLUĆA: Pacijent je umro na respiratoru nakon dva dana...

Hirurg iz Kragujevca, dr. Vladimir Đorđević ponovo je na Twitteru objavio snimak pluća svog pacijenta koji je preminuo od posljedica teške upale pluća izazvane virusom gripe.

  • Hronika

  • 07. Okt. 2020  07. Okt. 2020

  • 0

Pacijent je bio u tridesetim godinama i bio je srčani bolesnik, objasnio je dr. Đorđević, a vremenska razlika između dva snimka je samo 24 sata, piše Nova.rs.

Podsjećamo, sličnom objavom dr. Vladimir Đorđević podigao je veliku prašinu u javnosti prije nekoliko mjeseci, kad se pisalo i da su protiv njega upravo zbog ovoga podnijeli prijave “zbog odavanja povjerljivih podataka o preminulom pacijentu”.

Inače, u pitanju je hirurg koji je potpisnik otvorenog pisma “Ujedinjeni protiv Covida”, koji je u julu izjavio da smatra uvredljivom izjavu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića kojom zahtjev za smjenu Kriznog štaba naziva “iživljavanjem nad najboljima”. Doktor Đorđević je tada rekao da je situacija upravo suprotna i da je Krizni štab taj koji se iživljava nad narodom.

On je na svom profilu i opširno obrazložio zašto je potpisao ovu peticiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...