OVOME SE SVI SMIJU: Vučić bio u Sandžaku pa naručio jednu TRAFOSTANICU... (VIDEO)

Nije Vučića omelo ni to što je s domaćinima sjedio za trpezom i jeo meze, spremno se javio na telefon i pitao: "Ima li jedna stubna trafostanica?"

  • Regija

  • 11. Okt. 2020  12. Okt. 2020

  • 0

.Jedan poziv Aleksandra Vučića izgleda mijenja sve - može se hitnom procedurom dobiti kanalizacija, put, pa i trafostanica. Tako su mještani jednog sela kod Sjenice juče prisustvovali svemoći predsjednika Srbije.

 

- Može li do juna? Pitam te, može li do juna? Prvog juna, ajde - ovako je tekao razgovor predsjednika sa nekim nepoznatim sa druge strane telefonske linije.

Vučić je, nekoga ko je trafostanicu već trebalo da mještanima obezbijedi, "postrojio" i naredio da se izgradi do 1. juna!

Nije Vučića omelo ni to što je sa domaćinima sjedio za trpezom i jeo meze, spremno se javio na telefon i pitao: Ima li jedna stubna trafostanica?

- Imaš li to? To je negde oko milion, milion i po. Možeš li da staviš za početak sledeće godine u budžet pa da to uradimo - upitao je Vučić i stručno konstatovao da je stanica od 35 kV više nego i dovoljna za ovo selo.

Poznato je da Vučić ima "široka polja interesovanja" i da često voli da preuzima poslove i pripomaže nadležnima, pa ne čudi što je i posao izgradnje trafostanice preuzeo na sebe. Znao je tako čak i koji kapacitet je potreban.

- Ali nemoj manje da stavljaš. Daj im da mogu ljudi da muzu krave - poručio je predsjednik svom sagovorniku. 

Na ovo Vučićevo obećanje mještani su se zahvalili, a zašto ovo selo već nema trafostanicu i postoje li uopšte nadležne institucije koje se bave ovim stvarima nije bitno - Vučić je izdao naređenje.

Trafostanica nije jedina najavljena - obećao je Vučić juče da će za tri godine biti izgrađen i auto-put kojim će do Beograda iz Sjenice moći da se dođe za dva sata. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...