STRAVA I UŽAS: Mladić ubio četiri osobe pa izvršio samoubistvo, policija ga je pronašla u...

Muškarac osumnjičen za pucnjavu na autobus u Nižnjem Novgorodu, u kojoj su ubijene tri osobe, izvršio je samoubistvo. Prije nego što je zapucao na autobus, ubio je još jednu osobu, svog komšiju.

  • Hronika

  • 13. Okt. 2020  13. Okt. 2020

  • 1

Policija i službenici Nacionalne garde pronašli su tijelo mladića za kojeg se sumnja da je u autobusu ubio troje građana Nižnjenovgorodske regije, na zapadu Rusije, rečeno je u utorak za TASS iz regionalnog odjela Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ranije je izvor u agencijama za provođenje zakona rekao da je muškarac počinio samoubistvo.

- Policijski službenici, zajedno sa predstavnicima Rosgvardije u regiji, pronašli su tijelo 18-godišnjeg stanovnika Nižnjeg Novgoroda, za kojeg se sumnja da je ubio tri osobe - saopćila je pres-služba. Tijelo je otkriveno u šumi.

Prema preliminarnim podacima, mladić je u selo došao u posjetu rodbini.

On je sinoć otvorio vatru u naselju Boljšeorlovskoe u Nižnjenovgorodskoj regiji, a kasnije je pobjegao sa mjesta događaja. Regionalna uprava ruskog Istražnog odbora izvijestila je da su tri osobe ubijene, dok su još tri ranjene.

Izvor u policiji rekao je za TASS da je pucnjavu izvršio 18-godišnji Daniil Monakhov nakon svađe između njega i njegove bake, koju je ranio otvorivši vatru iz puške. Žena je hitno prebačena u bolnicu. Mladić je, također, ubio svog komšiju, a zatim je na autobuskoj stanici ubio još dvije osobe. Tu su ranjene još dvije žene. Kasnije je izvor rekao za TASS da je baka umrla u bolnici, a broj žrtava popeo se na četiri.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...