SARAJLIJA VLADIMIR PETKOVIĆ TAKTIČKI NADMUDRIO SELEKTORA "ELFA": Spektakl kakav se rijetko viđa, pogledajte golove s utakmice Njemačka - Švicarska…

U sinoć odigranim mečevima Lige nacije snage su odmjerile reprezentacije Njemačke i Švicarske.

  • Sport

  • 14. Okt. 2020  14. Okt. 2020

  • 0

Njemačka je u fantastičnom meču remizirala sa Švicarskom (3:3) te tako propustila priliku da zauzme prvo mjesto.

Nijemci su bili u nokdaunu, jer su Švicarci za nepunih pola sata vodili sa 2:0. Prvo je Mario Gavranović u petoj minuti pogodio za 1:0, a onda je Freuler u 26. povisio na 2:0.

Ipak, samo dvije minute kasnije, Timo Werner vraća Njemačku. Kai Havertz u 55. minuti pogađa za 2:2, a dvije minute kasnije novi gol Gavranovića za prednost Švicarske.

Gnabry je u 60. minuti atraktivno petom pogodio na ubačaj Wernera za konačnih 3:3.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...