PROCURIO VIDEO: Ibrahimović i Krunić se "zakačili" nakon utakmice, bilo je prepirke na tečnom bosanskom...

Nogometaši Milana u subotu su slavili u velikom derbiju protiv Intera (2:1), a meč je obilježio nevjerovatni Zlatan Ibrahimović.

  • Sport

  • 20. Okt. 2020  20. Okt. 2020

  • 0

Zanimljivo je bilo i nakon utakmice, kada su igrači Milana slavili pobjedu, a u centru pažnje našli su se bh. reprezentativac Rade Krunić i Ibrahimović. Krunić je u drugom dijelu ušao s klupe, a na kraju je imao malih nesuglasica s Ibrom.

Na videu se jasno vidi da je Ibrahimović prigovorio nešto bh. fudbaleru, a Kruniću se to nije svidjelo i dosta zanimljivo je reagovao. I italijanski mediji su pisali o ovom detalju i nije im jasno šta su Ibra i Krunić pričali, jer su naveli da su to uradili na bosanskom jeziku iako se na videu ne može jasno čuti o čemu pričaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...