ZGODNA GEORGINA OTKRILA KAKO JE SVE POČELO: "Radila sam kao prodavačica u butiku, a onda se pojavio on..."

Njihova romansa počela je u Madridu kada je Portugalac igrao u Real Madridu, dok je Georgina radila u ekskluzivnoj trgovini odjeće.

  • Sex i grad

  • 23. Okt. 2020  23. Okt. 2020

  • 1

No, nije sve bilo idilično u početku te veze, ali Georgina otkriva da su oboje primijetili iskru na prvom upoznavanju, mada nije bilo pretjerane razmjene riječi.

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Prvi put smo se sreli na madridskoj ulici kad sam se vraćala kući, a nismo imali hrabrosti da razgovaramo jedno s drugim. Ubrzo je došao u kupovinu u luksuzni butik u kojem sam radila kao prodavačica", priznaje Georgina u intervjuu za "Paris Match".

Srećom za oboje, imali su novi "date" i tu je nastao njihov prvi razgovor i tamo se među vjenčanim glasinama počela kovati ljubav koja traje sve do danas:

"Sudbina nas je ponovno spojila na zabavi. Tu smo razgovarali prvi put. Bio je to vrlo poseban trenutak. Bez obzira na svijet oko nas, osjećali smo se usamljeno", kazala je Georgina, koja bi uskoro trebala zvanično postati supruga nogometaša Juventusa.

Zajedno imaju zajedničku kćer Alanu Martinu, ali ostatak Cristianovih potomaka za nju su poput djece i tako ih naziva kad god govori o njima.

alt

"Ne želi zanemariti svoju majčinsku ulogu, što je za nju najvažnije. Dobra stvar kod Georgine i jedan od razloga zašto mu se toliko sviđa je to što je majka sve Cristianove djece. Ona je njemu pridonijela puno stabilnosti: mogao bi biti s bilo kojom ženom, ali s Georginom je, jer je ona sasvim normalna djevojka", govori za francuski magazin jedna od njenih najboljih prijateljica.

U intervjuu je Georgina pohvalila Cristianovu figuru i priznala šta joj se najviše sviđa na njemu:

"Cristiano je jedan od najboljih ljudi koje znam. Štiti me i među nama postoji velika veza. I ne mogu poreći očito: On je bomba! Sve u vezi s njim me privlači", zaključila je.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...