ŠVERC CIGARETA: Posušak ispod drva prevozio više od 40 hiljada kutija cigareta

Službenici Policijske stanice Bileća jučer su u večernjim satima u mjestu Pađeni, općina Bileća, oduzeli 40.200 kutija cigareta različitih marki od osobe inicijala K. M. iz Posušja, potvrđeno je za Hercegovina.info u PU Trebinje.

  • Hronika

  • 23. Okt. 2020  23. Okt. 2020

  • 0

Službenici ove stanice otkrili su da se u teretnom vozilu marke Mercedes-Benz koje je u tovarnom dijelu prevozilo cijepana drva, nalazi velika količina skrivenih cigareta. 

O događaju je odmah obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju, koje je naložilo da se izvrši pretres teretnog vozila i da se osoba K. M. liši slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...