IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Njemačka manekenka četiri puta povećavala grudi, potrošila je pravo bogatstvo, a sad je u velikim problemima… (FOTO)

Osim što nailazi na pogrešna mišljenja o svojim grudima, Yvonne zbog njih često pati od bolova u leđima.

  • Show

  • 28. Okt. 2020  28. Okt. 2020

  • 0

Njemačka manekenka i influenserica Yvonne Bar potrošila je oko 35.000 eura na estetske operacije, a sada je otkrila kako želi smanjiti grudi, koje je uvećala četiri puta. Strani mediji pišu kako je Yvonne, osim na uvećanju grudi, bila i na liposukciji, podvrgnula se zahvatu brazilskog podizanja stražnjice, a nije joj stran ni botoks.

Sada želi smanjiti grudi jer se muškarci plaše izlaziti s njom. Strani mediji ranije su pisali kako je izlazila s nogometašem koji nije htio javno priznati njihovu vezu zbog njezinih 'lažnih grudi'.

 

- Razmišljam o smanjenju grudi u nekom trenu u budućnosti, jer me uvijek osuđuju zbog njih i gledaju na krivi način. Gledaju me i ponašaju se prema meni kao da sam bombon, a ne nešto ozbiljno i osjećam se kao da plašim dobre muškarce - rekla je manekenka. 

Osim što nailazi na pogrešna mišljenja o svojim grudima, Yvonne zbog njih često pati od bolova u leđima. Kaže kako se nada da će jednoga dana osnovati porodicu i smatra kako je smanjenje grudi dobar korak na tom putu. No, to nije sve o čemu razmišlja. Želi još i popraviti nos, jer ima problema s disanjem.

Yvonne kaže kako, uprkos četiri zahvata, nema straha od operacije grudi. Novac za operacije navodno je skupila na OnlyFansu. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...