NASMIJAT ĆETE SE DO SUZA: Palma borilačkim zahvatom obara voditelja usred programa (VIDEO)

Dragan Marković Palma gostovao je u Jutarnjem programu TV Prva kod voditelja Filipa Čukanovića i, između ostalog, govorio je o tome kako održava fizičku kondiciju. Voditelj mu je rekao kako gledaoci na Instagramu traže da vide trening.

  • Zabava

  • 02. Nov. 2020  02. Nov. 2020

  • 0

Za dvije sekunde ste na podu, a ne udaram vas, rekao je Dragan Marković Palma voditelju TV Prva Filipu Čukanoviću prije nego što ga je borilačkim zahvatom oborio usred Jutarnjeg programa.

Dragan Marković Palma gostovao je u Jutarnjem programu TV Prva kod voditelja Filipa Čukanovića i, između ostalog, govorio je o tome kako održava fizičku kondiciju. Voditelj mu je rekao kako gledaoci na Instagramu traže da vide trening.

„Moraćemo to da organizujemo, pošto nećete sad da mi pokažete, malo ste me razočarali“, rekao je Čukanović.

„Ja mogu da vam pokažem, da vidite, za dve sekunde ste na podu, a ne udaram vas“, odgovorio je Palma, koji se nećkao da pokaže borilački zahvat.

​Međutim, voditelj je insistirao, a onda ga je lider Jedinstvene Srbije zaista za dvije sekunde oborio borilačkim zahvatom, gotovo ga okrenuvši oko svoje osi.

„Bio sam primoran, da ne ispadne da lažem, izvini“, rekao je Palma.

Bivšem gradonačelniku Jagodine ovo nije prva slična borilačka „akcija“. On je tako „sparingovao“ i s jagodinskim karatistima, kada je za njih organizovan svečani prijem u Skupštini grada Jagodine povodom uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj, piše Rs-lat.sputniknews.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...