DOK SE ČEKA PRIVOĐENJE PALME: "Ispitati Dačića i Vučića o blindama i druženjima u..."

...vili Bokeljka."

  • Regija

  • 27. Maj 2021  28. Maj 2021

  • 0

Potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić poručila je danas da dok čekamo na privođenje Dragana Markovića Palme, treba ispitati i predsjednika Skupštine Srbije Ivicu Dačića o blindama za dovođenje djevojaka, ali i predsjednika Aleksandra Vučića o druženjima u vili Bokeljka.

 „Dok čekamo privođenje Palme zbog podvođenja devojčica i žena, zašto novinari ne pitaju tužilaštvo šta radi, Dačića o blindama za dovoženje devojaka ili Vučića o druženjima u Bokeljki, umesto što prenose pomahnitalog Palmu? Tako se „zatrpava“ ovo zlo“, poručila je Tepić na Twitteru, piše Nova.rs. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...