PORUKA IZ TITOVE 16: Šefik Džaferović osudio teroristički napad u Beču, poslao je poruku predsjedniku Austrije...

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović osudio je teroristički napad u Beču i poslao poruku solidarnosti predsjedniku Republike Austrije Alexanderu Van Der Bellenu.

  • Politika

  • 03. Nov. 2020  03. Nov. 2020

  • 0

Džaferović je u poruci napisao da je "duboko potresen i uznemiren, kao i svaki dobronamjeran čovjek, sinoćnjim terorističkim napadom u Beču".

- Najoštrije osuđujem teroristički atak na ljudske živote, slobodu i civilizacijske vrijednosti. Borba protiv terorizma i suprotstavljanje ideologijama zla, bez obzira na to ko stajao iza njih, naša je konstantna obaveza.

U ovim teškim trenucima u mislima smo sa prijateljskim narodom Austrije.

Izražavam iskreno saučešće porodicama nevino ubijenih ljudi, a povrijeđenima želim da se što prije oporave - navodi se u Džaferovićevoj poruci predsjedniku Republike Austrije Alexanderu Van Der Bellenu.

(SB/Fena)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...