"ZMAJ" IZ OLOVA I DANAS TOP-TEMA MEDIJA U SUSJEDSTVU: Stigao je na probu i nisu ga htjeli zadržati!

Golom i asistencijom bh. reprezentativac Edin Višća srušio je sa svojim Basaksehirom veliki Manchester United.

  • Sport

  • 06. Nov. 2020  06. Nov. 2020

  • 0

Višća je ponovo dominirao, a zanimljivo je da se o njemu piše i u komšiluku. Svojevremeno je Višća bio na probi u Hajduku, ali nije ostao. Struka Hajduka procijenila je da im nije potreban, a sada se to pokazalo kao velika greška. Ističu to i hrvatski mediji.

“Zanimljivo, Višća je dvije godine prije dolaska u taj turski klub, 2009., bio na probi u splitskom Hajduku. Trener "Bijelih" tada je bio Ante Miše, a 19-godišnji Višća je stigao kao igrač koji može pokriti pozicije u obrani.

Odigrao je za Hajduk jednu prijateljsku utakmicu, protiv Dugopolja, no u klubu ga nisu odlučili zadržati i nedugo kasnije završio je u poznatom bh. prvoligašu Željezničaru, u kojemu se zadržao do 2011., kada se preselio u Tursku“, piše Net.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...