ZIDANE NIJE VJEROVAO ŠTA SE DOGAĐA: Pogledajte kako je Real doživio neviđeni debakl u Valenciji, zvijezde iz Madrida su pregažene i ponižene, a sudija je svirao čak…

Valencia je sinoć priredila veliko iznenađenje na svom terenu pobijedivši Real Madrid sa 4:1 u meču devetog kola La Lige.

  • Sport

  • 09. Nov. 2020  09. Nov. 2020

  • 0

Ništa nije slutilo na to da će "Kraljevi" doživjeti tako težak poraz na Mestalli. Real je veoma dobro otvorio meč i poveo sa 1:0 u 23. minuti, kada je Benzema zabio gol nakon asistencije Marcela.

Međutim, Valencia je potom stigla do preokreta i nevjerovatne pobjede. Domaći su poravnali na 1:1 u 35. minuti, kada je sudija svirao penal, a Soler je s bijele tačke pogodio mrežu gostiju.

U samom finišu prvog dijela domaći su došli do preokreta kada je autogol postigao Varane.

Iako se u nastavku očekivala ofanziva Reala, na kraju smo vidjeli još dva gola u mreži "Kraljeva". Sudija Manzano će ostati upamćen kao prvi koji je svirao čak tri penala protiv Real Madrida.

Manzano je u 54. minuti ponovo svirao penal za domaće, a po drugi put na meču Soler je bio siguran i pogodio je za 3:1.

Samo deset minuta kasnije, ponovo sporna situacija. Ramos je igrao rukom, a nakon što je Manzano pogledao snimak, svirao je i treći penal za Valenciju. Soler je ponovo uzeo loptu i došao do het-trika golovima iz penala te je postavio konačnih 4:1.

Real je ostao četvrti sa 16 bodova, dok je Valencia sada deveta sa pet bodova manje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...