IZNENADA SE PREDOMISLILI: YouTube odustao od Rewinda 2020. godine…

Iz YouTubea kažu kako je ova godina po svemu bila drugačija i da osjećaju kako ne bi trebalo nastaviti se ponašati kao da je sve uredu.

  • HiTec

  • 14. Nov. 2020  14. Nov. 2020

  • 0

Službeni pregled godine kroz isječke najzanimljivijih i najvažnijih događaja u sferi videosadržaja YouTube Rewind ove godine neće biti objavljen. Iz YouTubea kažu kako je ova godina po svemu bila drugačija i da osjećaju kako ne bi trebalo nastaviti se ponašati kao da je sve uredu. Iz tog će razloga ove godine preskočiti tradiciju koju su održavali do 2010. godine, i neće složiti svoj pregled najboljih i najbitnijih trenutaka koji su obilježili godinu na izmaku.

Nakon povratnih informacija koje su dobili na svoj Rewind prošle, a pogotovo pretprošle godine, možda je i bolje tako. Naime, u početku je ovaj kompilacijski video koji su u YouTubeu sastavljali, budio mlake osjećaje i bio tek zanimljivi pregled nekih događaja i zapisa koje su načinili profesionalni jutjuberi.

Ove godine, YouTube ne želi riskirati pa su u svojoj objavi poručili jutjuberima i svima drugima da su oni, zapravo, autori svega pozitivnoga što se ove godine događalo (uprkos teškim okolnostima u svijetu) te da se kompanija u to – barem ove godine – neće miješati. "I bolje, svijet zaista ne treba još jednu katastrofu u 2020.", otprilike je generalni stav javnosti prema ovoj odluci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...