SVE DAM SAMO DA PRODAM: Zgrada "Agrokomerca" ponovo na prodaju, a sve je bilo gotovo u oktobru...

Općinski sud u Velikoj Kladuši raspisao je novi javni poziv za prodaju poslovne zgrade u centru tog grada. Riječ je o zgradi "Agrokomerca" koja je jedan od simbola ovog grada.

  • Ekonomija

  • 14. Nov. 2020  14. Nov. 2020

  • 0

Riječ je, kako je navedeno, o nepokretnosti označenoj kao: – k.č. broj 1692/1 „Poslovna zgrada – Upravna“ ukupne površine 1.297 kvadratnih metara, poslovna zgrada u privredi površine 412 m2, zemljište uz privrednu zgradu površine 885 m2, upisano u ZK - ul. broj 7550 KO Velika Kladuša.

Prodaja će se obaviti usmenim javnim nadmetanjem u zgradi Općinskog suda u Velikoj Kladuši u ponedjeljak, 14. decembra, u 9 sati.

Podsjetimo, mediji su ranije javili da je brokerska kuća “Brokerino” kupila ovaj objekt za sumu od 2.704.456 maraka na prvoj prodaji u oktobru, ali zgrada se ponovo našla na aukciji.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...