A GOVORILI SU DA JE HOMOSEKSUALAC: U Ronaldov krevet ulazile su uglavnom manekenke, ljubio je Irinu, a zaveo Kim i Paris Hilton

Trenutno je u vezi s Georginom Rodriguez (26), a ovo su dame koje je nogometaš dosad ljubio.

  • Show

  • 18. Nov. 2020  18. Nov. 2020

  • 1

Ljubavni život Cristiana Ronalda (35) oduvijek je intrigirao javnost, i to ne samo zbog njegovog atraktivnog izgleda, već i zbog teorije zavjere kako je on, zapravo, homoseksualac.

Ipak, Portugalac to nikada nije potvrdio. Trenutno je u vezi s Georginom Rodriguez (26), a evo koje dame je ovaj nogometaš dosad ljubio.

Jordana Jardel (38)

Ova brazilska manekenka bila je prva njegova djevojka za koju je javnost čula. S njom se zabavljao 2003., na samom početku nogometne karijere. Inače, ona je sestra Ronaldovog nekadašnjeg suigrača u Sportingu Márija Jardela (47).

alt

Foto: Instagram

Merche Romero (43)

Veza sa portugalskom manekenkom trajala je od  2005. do ljeta 2006., dok je nogometaš igrao za Manchester United. 

Gemma Atkinson (36)

S britanskom manekenkom i glumicom započeo je vezu 2007., ali je ljubav je 'pukla' nakon samo četiri mjeseca. Atraktivnoj plavuši navodno je smetala medijska pažnja koju je Ronaldo izazivao.

alt

Foto: Instagram

Nereida Gallardo (37)

Španska manekenka i Ronaldo započeli su vezu početkom 2008., ali nije potrajala ni do ljeta. Ona je jednom prilikom otkrila kakav je Portugalac u krevetu.

- Prema meni je uvijek bio kulturan, pun ljubavi i pažnje, pravi džentlmen. Nikad nije bio agresivan, ni blizu. Jednostavno ne mogu da zamislim da je prema nekoj ženi grub i da je prisiljava na bilo šta. Nije agresivan u krevetu - ispričala je.

Cristiano Ronaldo Sighting - Manchester

Foto: Eamonn and James Clarke/Press Association/PIXSELL

Paris Hilton (39)

Najpoznatija svjetska neradnica navodno je zavela Ronalda 2009. na jednoj zabavi na Beverly Hillsu.

2019 FN Achievement Awards - New York

Foto: John Nacion/PA Images

Kim Kardashian (40)

Svjetski mediji su 2010. pisali o njihovom zajedničkom odmoru u Španiji. 

alt

Foto: Instagram 

- Kim i Ronaldo strastveno su se ljubili i bili su veoma prisni. Izgledalo je da se dobro zabavljaju, smijali su se sve vrijeme - rekao je konobar koji ih je posluživao na večeri.

alt

Foto: Instagram 

Irina Shayk (34)

Portugalac je započeo vezu s ruskom manekenkom 2010., a raskinuli su 2015. Njegov prijatelj navodi kako je razlog prekida bio to što je Irina htjela dijete, ali Ronaldo se tada tome protivio, jer je već imao sina i bio je samo fokusiran na nogomet. Ona je kasnije dobila kćer s glumcem Bradleyjem Cooperom (45).

Gala de la Liga de Futbol Profesional

Foto: nph/NordPhoto

Andressa Urach (33)

Bivša Miss Bum Bum, vlasnica najbolje svjetske guze, bila je i elitna prostitutka. Tvrdila je da je imala aferu s Ronaldom dok je on bio u vezi s Irinom.

- Jesi li ti Miss Bum Bum? Imaš prekrasnu guzu, upravo ono što tražim - navodno joj je rekao Ronaldo.

Lucia Villalón (32)

Poslije raskida s Irinom, Ronaldo je početkom 2015. počeo vezu sa španskom novinarkom, ali ljubav nije potrajala.

alt

Foto: Instagram

Georgina Rodriguez (26)

S argentinskom manekenkom je u vezi od 2016., a golupčići odgajaju četvero mališana. Ronaldu su surogat majke rodile troje djece: Cristiana Ronalda Juniora (10) te blizance Matea (3) i Evu Mariju (3), dok mu je Georgina rodila kćer Alanu Martinu (3).

alt

Foto: Instagram 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...