TUŽNA VIJEST: Još jedan medicinar izgubio bitku s koronom

"Čovjek koji je bio posvećen svom pozivu, samo godinu dana prije penzije izgubi i vlastiti život čuvajući vaš život", piše u objavi na Facebooku.

  • Hronika

  • 24. Nov. 2020  25. Nov. 2020

  • 0

Danas je od posljedica zaraze koronavirusom preminuo medicinski tehničar iz službe Hitne medicinske pomoći Cazin, Osmičević Husein.

Prijatelji i kolege oprostili su se od njega na društvenim mrežama.

- Čovjek koji je bio posvećen svom pozivu, samo godinu dana prije penzije izgubi i vlastiti život čuvajući vaš život, i vaše zdravlje. Huse, neka ti je vječiti rahmet, a familiji sabur. Sve dok postoji služba HMP u Bihaću ili u Cazinu, sve dok postoje ljudi koji njihove uniforme oblače sa ponosom, nećeš biti zaboravljen – stoji u jednoj od objava.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...