KONTROVERZNI BOGATAŠ: Došao na svadbu sa šest trudnih žena

Kontroverzni bogataš poznat kao Pretty Mike izazvao je lavinu komentara nakon što je na vjenčanje u Nigeriji došao sa šest trudnica i izjavio da su sve trudne s njim.

  • Show

  • 26. Nov. 2020  26. Nov. 2020

  • 0

Fotografije s vjenčanja je objavio na Instagramu, gdje je sa svojih 250 hiljada fanova podijelio sretnu vijest. Odnosno, njih šest.

"Ovo nije neki trik. Samo živimo odličan život", poručio je Pretty Mike, pravog imena Mike Eze-Nwalie Nwogu.

Prije tri godine, Pretty Mike je, prema pisanju nigerijskih medija, uhapšen zato što je svoje pratilje na drugom vjenčanju stavio u lance i šetao ih na uzici. Nakon toga je, navodno, potpisao izjavu da više neće ponavljati degradirajuće činove prema ženama.

I ranije je javno tvrdio da ima više ljubavnih partnerica odjednom.

Lani je pozirao s pet žena u vjenčanicama i otkrio da je njegov san da se oženi "dvjema bivšim curama i trima sadašnjima".

"Svi imamo snove i fantazije", rekao je tada.

Stunt: Controversial socialite Pretty Mike poses at a Nigerian wedding with six pregnant women he claimed were carrying his children

Describing the women as his 'six baby mothers to be', he was filmed feeling each of their baby bumps as they waited in line at the wedding

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...