STIGLI REZULTATI TESTA NA KORONU: Mićo Mićić je...

Nakon konsultacija s ljekarima iz UKC-a, Mićić će danas biti prebačen u ovu zdravstvenu ustanovu.

  • Vijesti

  • 26. Nov. 2020  26. Nov. 2020

  • 1

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić pozitivan je na koronavirus i danas će biti upućen na liječenje u Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske u Banjoj Luci, saopćeno je iz bijeljinske Bolnice “Sveti vračevi”.

- Zdravstveno stanje gradonačelnika Mićića, koji je jučer hospitalizovan zbog posljedica izazvanih Covidom-19, stabilizovano je, ali i dalje ozbiljno – navodi se u saopćenju.

Nakon konsultacija s ljekarima iz UKC-a, Mićić će danas biti prebačen u ovu zdravstvenu ustanovu, najavljeno je nakon sastanka Kriznog štaba Bolnice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...