SKANDALOZNE FOTOGRAFIJE OBIŠLE SVIJET: Oglasio se advokat, evo šta čeka ljude koji su se fotografirali pored Maradoninog tijela...

Diego Armando Maradona sahranjen je u četvrtak u Buenos Airesu.

  • Sport

  • 28. Nov. 2020  28. Nov. 2020

  • 0

Sahrana je bila organizovana samo za članove porodice, a prije toga navijači su mogli da se oproste od Maradone na bdijenju koje nije moglo proći bez skandala.

Naime, nekoliko sati prije sahrane, na internetu su se pojavile dvije fotografije na kojima se vidi tijelo Maradone, što je šokiralo svjetsku javnost.

Pored legendarnog igrača fotografisala su se trojica članova pogrebnog društva te su oni odmah dobili otkaze. No, iz Maradonine porodice su najavili da ih očekuju mnogo veće kazne od otkaza.

"Već smo ih identifikovali i dobili su otkaze. Ipak, slijedi mnogo teža kazna. Krivi su za to šokantno i odvratno ponašanje, što će skupo platiti", poručio je Maradonin advokat Matias Morla.

Pronađen

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...