NAJLJEPŠI OSMIJEH HOLYWOODA: Evo kako zvijezda ‘Sirovih strasti’ izgleda u 62. godini

Glumica Sharon Stone u devedesetima je bila globalni seks simbol nakon što je par puta prekrižila noge u filmu 'Sirove strasti'. Danas još uvijek zavodi svojim objavama na Instagramu

  • Show

  • 28. Nov. 2020  28. Nov. 2020

  • 0

Lijepa 62-godišnja glumica Sharon Stone golih nogu naslonila se na trosjed ispred portreta Mariliyn Monroe za fotografiju koju je napravila stilistica za slavne Libby Paris.

'Ne samo da sam osupnuta, već sam i zahvalna da u 62. godini još uvijek poziram', napisala je Sharon Stone u svojoj nedavnoj objavi. 

Glumica je na sebi imala crni bodi i zlatne cipele visokih peta. No, kruna je bila raskopčana svilena bluza Dolce & Gabbane s uzorkom koji je popularizirao Gianni Versace još davnih osamdesetih.

Glumici je za njen neumorni dobrotvorni rad vezan uz HIV/AIDS nedavno odao počast dr. Anthony Fauci. Sharon Stone također je bila vrlo aktivna u promoviranju epidemioloških mjera vezanih uz Covid-19.

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...