HAJDE DA NAZDRAVIMO: Evo šta je Vučić poručio Krivokapiću...

Vučić je, u ime građana Republike Srbije, poželio Krivokapiću da s uspjehom obavlja dužnost predsjednika Vlade Crne Gore. Poručio je da se nada da će on i njegova vlada svojim radom doprinijeti miru i stabilnosti u regionu.

  • Regija

  • 04. Dec. 2020  04. Dec. 2020

  • 0

“U ime građana Republike Srbije i svoje ime želim Vam da s uspehom obavljate odgovornu dužnost predsednika Vlade Crne Gore. Nadam se da ćete Vi i Vaša Vlada svojim radom doprineti da mir i stabilnost političkih prilika u regionu budu oslonac za svima potreban ekonomski napredak”, napisao je predsjednik Srbije na Twitteru.

(Portal Analitika)           

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...