KRIVOKAPIĆ NAKON ČESTITKI ODBRUSIO VUČIĆU: "Neće Crna Gora postati druga srpska država, ona je nezavisna i tako će i..."

Krivokapić je kazao da njegova Vlada ima obavezu da ne razočara građane.

  • Regija

  • 04. Dec. 2020  05. Dec. 2020

  • 7

"Neće Crna Gora postati druga srpska država, Crna Gora je nezavisna i tako će ostati. Ali će imati najbolje odnose sa susjedima", kazao je novi premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

"Čega se plašimo? Neće Crna Gora postati druga srpska država", kazao je u svom obraćanju javnosti novi premijer.

Krivokapić je kazao da njegova Vlada ima obavezu da ne razočara građane.

On je najavio da će prve sedmice razgovarati sa ambasadorima. "Ako ne možemo poći u Brisel imaćemo Brisel ovdJe. Naše opredeljenje je EU mi želimo takvu politiku. Ispunićemo zahtJeve iz poglavlja 23 i 24. Crnu Goru moramo učiniti ekološkom državom".  

Zdravko Krivokapić novi je premijer Crne Gore.

Glasalo je 70 poslanika - 41 poslanik je bio za, 28 je bilo protiv, dok je jedan poslanik bio uzdržan.

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...