ZLATAN IBRAHIMOVIĆ OBJAVIO VIDEO TRENINGA NA SNIJEGU: "Pokušaj me zaustaviti"

Na Twitteru je objavio video s opisom "Pokušaj me zaustaviti", na kojem se vidi kako trči po snijegu trening-kampa Milanello.

  • Sport

  • 06. Dec. 2020  07. Dec. 2020

  • 0

Čini se da je Zlatan Ibrahimović blizu povratka na teren, barem na osnovu najnovijeg video snimka koji je objavio na društvenim mrežama.

Švedski napadač se povrijedio krajem prošlog mjeseca na meču protiv Napolija i propustio je posljednje tri utakmice Rossonera, ali prema pisanju medija na Apeninima na teren bi se mogao vratiti u narednih sedam dana.

Na Twitteru je objavio video s opisom "pokušaj me zaustaviti" na kojem se vidi kako trči po snijegu trening kampa Milanello, jasno pokazujući kako je povreda tetive skoro stvar prošlosti.

Ibri nije smetala ni hladnoća ni snijeg, pa je trenirao u majici kratkih rukava i u šorcu.

Milan će večeras bez Ibrahimovića gostovati Samprodiji od 20:45, a Rossoneri su nakon devet odigranih kola lideri na tabeli Serije A sa 23 osvojena boda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...