POSLJEDICE SU STRAŠNE: Ovom je vozaču uspjelo ono što nikada nikome nije, za vrijeme vožnje snimile su ga čak 32 kamere, a tek kazna…

Jedan vozač BMW-a serije 7 zaslužuje uvrštavanje u Guinnessovu knjigu rekorda.

  • Auto

  • 12. Dec. 2020  12. Dec. 2020

  • 0

Kamere za nadzor brzine snimile su ga čak 32 puta na ruti u blizini engleskog grada Stoke-on-Trenta. Vozač nije samo vozio autocestom M-6 prosječnom brzinom od 134 kilometra na sat u gustoj magli, već je vozio prebrzo na mjestima gdje su radovi na cesti, gdje se primjenjuje smanjeno ograničenje brzine. Nakon svega ga je zaustavila policija.

Uz novčanu kaznu, trebao bi se suočiti i s najmanje 96 kaznenih bodova. U Velikoj Britaniji zabrana vožnje je s akumuliranih 12 bodova. Policija je tokom inspekcije otkrila i druge prekršaje: uz dvije istrošene gume, vozač uopće nema osiguranje vozila. Dovoljan razlog za hapšenje na licu mjesta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...