POZNATI BH. GENETIČAR: "Nismo mi protiv vakcina, samo smo..."

Damir Marjanović je prokomentarisao zaostajanje u nabavci vakcina u odnosu na zemlje iz okruženja.

  • Društvo

  • 24. Dec. 2020  24. Dec. 2020

  • 0

Srbijanska premijerka Ana Brnabić danas je primila vakcinu protiv koronavirusa. U Hrvatskoj i Sloveniji, kao i u svim drugim državama EU, vakcinacija počinje u nedjelju.

Očekuje se da bi u Bosnu i Hercegovinu prve vakcine mogle stići krajem prvog kvartala naredne godine, odnosno za oko tri mjeseca.

Upravo na ovo zaostajanje u nabavci vakcina osvrnuo se zanimljivim komentarom univerzitetski profesor Damir Marjanović.

- Vakcine part two: prve doze vakcina došle u Zagreb i Beograd. Prve doze u BiH ako Bog da nekada u budućnosti! Ne, ne brinite! Nismo mi protiv vakcina, mi smo samo nesposobni! Vaše Vijeće ministara BiH! - napisao je Marjanović na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...