Gastro
NAPRAVITE SOS S VOTKOM: I ne bojte se, nećete se napiti, a svaka tjestenina biće preukusna
05. Jan. 20200
Ukusan i kremast sos za tjesteninu s dodatkom votke će vas oduševiti.
Gastro
24. Dec. 2020 24. Dec. 2020
0
½ šolje putera
1 luk
1 šolja votke
2 konzerve paradajza
500 ml vrhnja za kuhanje
so
biber
1. U tavi na puteru popržite sitno sjeckani luk dok ne omekša.
2. Dodajte votku i kuhajte 10 minuta.
3. Umiješajte paradajz i pustite da kuha 30 minuta na srednjoj vatri.
4. Dodajte vrhnje za kuhanje i kuhajte još pola sata.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Sport
KRPIĆ TRAGIČAR "PLAVIH": Željezničar s igračem više upisao novi gostujući poraz
Prije 9 min0
Evropa
ORBAN IZGUBIO ŽIVCE: Vodećim ljudima EU poručio da kupe stvari i odlaze
Prije 19 min0
Šareni svijet
DRAMA NA MANHATTANU: Muškarac se zapalio ispred zgrade suda u New Yorku tokom suđenja Trumpu
Prije 41 min0
Svijet
IRANSKI ŠEF DIPLOMATIJE: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu ili žrtve u Isfahanu"
Prije 55 min0
Gastro
BIVŠI MESAR OTKRIO SVE TRIKOVE: Zbog načina na koji nas varaju u mesnicama dao otkaz
17. Apr. 20240
Gastro
BOLJI NEGO IZ PEKARE: Ovaj recept za domaći kruh pravi je hit na internetu, otkrijte i zašto… (VIDEO)
18. Apr. 20240
Gastro
KULINARSKI TRIK - HIT NA INTERNETU: Pogledajte kako od jedne litra mlijeka napraviti više od kilogram sira… (VIDEO)
17. Apr. 20240
Gastro
KRATKO, SLATKO, POTREBNO JE SAMO PET MINUTA: Jednostavni desert u čaši za sve ljubitelje jagoda i šlaga
17. Apr. 20240
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.