Gastro
NAPRAVITE SOS S VOTKOM: I ne bojte se, nećete se napiti, a svaka tjestenina biće preukusna
05. Jan. 20200
Ukusan i kremast sos za tjesteninu s dodatkom votke će vas oduševiti.
Gastro
24. Dec. 2020 24. Dec. 2020
0
½ šolje putera
1 luk
1 šolja votke
2 konzerve paradajza
500 ml vrhnja za kuhanje
so
biber
1. U tavi na puteru popržite sitno sjeckani luk dok ne omekša.
2. Dodajte votku i kuhajte 10 minuta.
3. Umiješajte paradajz i pustite da kuha 30 minuta na srednjoj vatri.
4. Dodajte vrhnje za kuhanje i kuhajte još pola sata.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Svijet
SPORAZUM JE VEĆ UGROŽEN: Izrael dao Hamasu rok do kraja dana za povratak tijela svih talaca
Prije 14 min0
Društvo
NASTAVLJA SE NEIZVJESNOST ZA GRAĐANE VOGOŠĆE: Političke igrarije i hladni radijatori usred oktobra
Prije 14 min0
Sport
"ISPUNILI SMO SVE OBAVEZE": KS BiH objavo podatke koliko je novca isplatio reprezentativcima
Prije 18 min0
Kultura
ŽELIO JE BITI MEĐU "OBIČNIM" LJUDIMA: Halid Bešlić je prije smrti sam izabrao grobno mjesto na Barama
Prije 20 min0
Gastro
A NIJE NI SVJEŽI SIR NI SUHO MESO NITI NEŠTO JOŠ SKUPLJE: Ovo je najskuplja namirnica u frižideru, a najčešće propadne
Prije 22h0
Gastro
MIRISI I OKUSI DJETINJSTVA: Na brzinu napravite „batakušu“, tradicionalno jelo iz naših krajeva…. (VIDEO)
13. Okt. 20250
Gastro
TAKO SU SE SLADILI NAŠI STARI: Danas pravimo sutliju, poslastica od svega pet sastojaka...
12. Okt. 20250
Gastro
DANI KRUHA: Na brzinu napravite mekano i slasno pecivo, nema šanse da ne uspije… (VIDEO)
Prije 7h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.