Gastro
NAPRAVITE SOS S VOTKOM: I ne bojte se, nećete se napiti, a svaka tjestenina biće preukusna
05. Jan. 20200
Ukusan i kremast sos za tjesteninu s dodatkom votke će vas oduševiti.
Gastro
24. Dec. 2020 24. Dec. 2020
0
½ šolje putera
1 luk
1 šolja votke
2 konzerve paradajza
500 ml vrhnja za kuhanje
so
biber
1. U tavi na puteru popržite sitno sjeckani luk dok ne omekša.
2. Dodajte votku i kuhajte 10 minuta.
3. Umiješajte paradajz i pustite da kuha 30 minuta na srednjoj vatri.
4. Dodajte vrhnje za kuhanje i kuhajte još pola sata.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Društvo
SVE JE LOŠIJE, RASTE BROJ OBOLJELIH: U FBiH od danas moguće nove, rigoroznije mjere?
Prije 12 min0
Vijesti
"SB" NA LICU MJESTA: Počela sjednica Gradskog vijeća Grada Sarajeva, pogledajte detalje...(FOTO)
Prije 23 min1
Vijesti
LOŠE VIJESTI ZA DODIKA I ČOVIĆA: OHR ostaje u BiH do ispunjenja 5+2 uvjeta
Prije 35 min1
Politika
OŠTRA REAKCIJA ZLATKA LAGUMDŽIJE: "Nermin Nikšić je pokazao rasulo i NEDOSTATAK LIDERSTVA u vlastitoj partiji"
Prije 39 min0
Gastro
SAMO ZA VAS: Napravite ovaj brzi kolač sa grizom i uživajte
05. Mar. 20210
Gastro
BOLJE NEGO IZ PEKARE: Subota je, idealan dan za domaće kifle o kojima će se dugo govoriti (VIDEO)
06. Mar. 20210
Gastro
SPECIJALITET S ISTOKA: Na brzinu napravite TURSKU PIZZU i oduševite ukućane (VIDEO)
07. Mar. 20210
Gastro
SPECIJALITET ZA PRAVE GURMANE: Na brzinu napravite pikantnu pohovanu piletinu sa sirom i oduševite ukućane (VIDEO)
Prije 4h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.