Gastro
NO SIKIRIKI, OSTAT ĆETE TRIJEZNI: Napravite sos s votkom i uživajte
24. Dec. 20200
Ukusan i kremast sos za tjesteninu sa dodatkom vodke će vas oduševiti
Gastro
05. Jan. 2020 05. Jan. 2020
0
½ šolje putera
1 luk
1 šoljica votke
2 konzerve paradajza
500 ml vrhnja za kuhanje
so
biber
1. U tavi na puteru propržite sitno sjeckani luk dok ne omekša.
2. Dodajte votku i kuhajte 10 minuta.
3. Umiješajte paradajz i pustite da kuha 30 minuta na srednjoj vatri.
4. Dodajte vrhnje za kuhanje i kuhajte još pola sata.
5. Naravno, napravite i neku tjesteninu. Pa, uživajte.
Prijatno!:)
(SB/Domacica.com)
Politika
ZIJAD BEĆIROVIĆ OBJAŠNJAVA: "Dodik sada tumači rezoluciju po njenom duhu, a ne slovu. Rezolucija ne nameće kolektivnu krivicu" (VIDEO)
Prije 57 min0
Vijesti
BEĆIROVIĆ S AMBASADORIMA KVINTE: "Odlučno ćemo se suprotstaviti svima koji pokušavaju destabilizovati BiH"
Prije 1h1
Sport
IZ ČELIKA SAOPĆILI TUŽNU VIJEST: Preminuo bivši fudbaler Emir Grcić
Prije 1h0
Vijesti
EUFOR VJEŽBA SA ORUŽANIM SNAGAMA BiH: Pogledajte kako izgleda situacija na terenu (VIDEO)
Prije 1h0
Gastro
RECEPT ZA BUREK HARISA DŽINOVIĆA: Neki ga ne vole sa ovim dodatkom
24. Apr. 20240
Gastro
JEFTIN, SOČAN, A USPIJEVA SVIMA: Ako volite egzotični ukus kokosa, ovo je idealan recept za vas
23. Apr. 20240
Gastro
TOPI SE U USTIMA: Na brzinu napravite desert s istoka i oduševite ukućane… (VIDEO)
23. Apr. 20240
Gastro
ZA DOBRO JUTRO, ILI DOBAR DAN: Napravite francusku salatu prema našem receptu i oduševite ukućane… (VIDEO)
Prije 17h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.