KINEZI NADMAŠILI SEBE: U Kini napravili specijalni pick-up, pogledajte na šta liči… (VIDEO)

Ako ste mislili da ne može ružnije, grdno ste se prevarili...

  • Auto

  • 25. Dec. 2020  25. Dec. 2020

  • 0

Geely Boyue Pro SUV je vozilo koje ne možemo nazvati revolucionarnim, ali daleko je od nesklada ili onog dobrog, starog termina: uvreda za oči! No, neko se dosjetio da taj SUV može biti praktičniji i dodao mu nastavak, koji ga je pretvorio u pick-up. Nastalo je vozilo prema kojem Frankensteinovo čudovište izgleda poput modela s "Pirellijevog" kalendara.

alt

Hoće li neko kupovati Farizon FX, ostaje da se vidi. U Geelyju se nisu potrudili ublažiti zadnji bočni dio vozila i doista su SUV samo produžili, odnosno dodali mu još metar metala.

alt

Ime dizajnera nije objavljeno, ali željeli bismo ga upoznati i provjeriti je li mu to bio prvi posao ili na koliko je mjesta prije Geelyja dobio otkaz. Dodajemo i fotografiju SUV-a na čijim je temeljima nastao kao dokaz da bolje uvijek – može!

alt

 Ako ste mislili da ne može ružnije, grdno ste se prevarili... 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...