O OVOME BRUJI ENGLESKA: Kraljica Elizabeta naciji čestitala Božić, svi su gledali u sliku koja se nalazi na stolu (VIDEO)

Milioni ljudi i ove godine su pratili tradicionalnu božićnu poruku kraljice Elizabete II.

  • Šareni svijet

  • 26. Dec. 2020  26. Dec. 2020

  • 0

Njezino veličanstvo svake se godine na Badnjak obraća Britancima i ostalim stanovnicima zemalja Commonwealtha, a ovogodišnja poruka ih se itekako dojmila. Ipak, mediji su se, kao i obično, dohvatili i drugih detalja videoporuke, poput kraljicinog radnog stola.

Britanci su navikli da kraljica pri obraćanju uvijek ima fotografije cijele svoje obitelji ili barem direktnih nasljednika, ali ove godine u kadru je bila slika samo jednog princa - njezinog supruga Phillipa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...