KAKAV BAKSUZ: Ovom vlasniku su dvaput u istom mjesecu ukrali vozilo koje se inače rijetko krade, zbog svega je odlučio…

Šta je pozadina ovog slučaja još uvijek nije jasno, no, jasno je kako nesretni čovjek, ukoliko opet kupi automobil, više neće mirno spavati…

  • Auto

  • 27. Dec. 2020  

  • 0

Jednom američkom državljaninu novembar i decembar 2020. nikako nisu prošli dobro, a razlog tome je krađa automobila Kia Sportage.

Ako ste ikad pomislili da ste baksuz, sjetite se da uvijek može gore. Jedan stanovnik Denvera nosi titulu apsolutnog pehiste. Naime, u roku od mjesec dana ukradena su mu dva Kia Sportagea zbog čega je doveo u pitanje svrhu kupovine trećeg automobila. Premda podacima koje je ustupila policija u Denveru, krađa automobila povećana je za 50%.

Ovaj je državljanin imao nesreću da su mu drski lopovi u periodu od mjesec dana dva puta ukrali automobil. Nakon prve krađe, odlučio je ponovno kupiti Kiu Sportage, međutim, lopovi su ponovno učinili svoje te mu i taj automobil ukrali.

Šta je pozadina ovog slučaja još uvijek nije jasno, no, jasno je kako nesretni čovjek, ukoliko opet kupi automobil, više neće mirno spavati…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...