VRHUNAC OBRAČUNA BIVŠIH MINISTARA SIGURNOSTI: Mektić objavio ratni stenogram koji Radončić krije kao zmija noge (FOTO)

Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti BiH i sadašnji poslanik u Parlamentarnoj skupštini, jutros je ponovo bio meta „Dnevnog avaza“ i „savjetnika“ ovog medija – Fahrudina Radončića.

  • Mini market

  • 27. Dec. 2020  27. Dec. 2020

  • 10

Već duže vrijeme traje obračun između dvojice bivših ministara sigurnost BiH, a na jutrošnje pisanje „Avaza“ brzo je reagovao na svom Twitter profilu Dragan Mektić.

„Fahro, meni kad bi neko dokazao da sam u ratu bio špiun ja bih se ubio, a tebi jest. Stenogram razgovora tvog komandanta Sefera Halilovića koji tvrdi da si bio špijun u njegovom štabu. Dakle kao migrant iz Gusinja ubačen špijun“, poručio je Mektić, i priložio dio stenograma u kojem Sefer Halilović, bivši prvi čovjek Armije BiH, kaže za Radončića: „Samo tamo ovim ljudima (Frankfurt, Njemačka op. „SB“) kaži da je on kod mene u štabu bio kao špijun“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...