"SNAGA LAVA HRABRE PRATI": Osvanuo novi transparent podrške Miloradu Dodiku (FOTO)

Transparent je osvanuo u rodnom mjestu lidera SNSD-a. 

  • Mini market

  • 28. Dec. 2020  28. Dec. 2020

  • 1

Na nadvožnjaku u Laktašima osvanuo je transparent podrške predsjedavajućem Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradu Dodiku.

Inače, ovo je rodno mjesto lidera SNSD-a. 

"Snaga lava hrabre prati, predsjedniče naš, brzo nam se vrati", piše na transparentu uz Dodikovu sliku i potpis "Tvoji Laktaši".

Kako je danas saopćeno iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, zdravstveno stanje predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine je stabilno i u blagom poboljšanju u odnosu na prethodne dane, a prisutno je poboljšanje rezultata laboratorijskih nalaza, piše Radio Sarajevo.

Kako je navedeno iz UKC-a RS-a, Dodik je retestriran i rezultat PCR testa na koronavirus je negativan. 

"Gospodin Dodik je pod konstantnim nadzorom konzilijuma, a naši ljekari su u stalnim konsultacijama s eminentnim stručnjacima iz Srbije i iz inostranstva", saopćeno je iz UKC-a RS-a. 

Dodik je u UKC-u hospitalizovan 20. decembra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...