VOJIN MIJATOVIĆ IMA PITANJE ZA GRADONAČELNIKA BANJE LUKE: "Kada će Stanivuković na zgradu Gradske uprave staviti zastavu države BiH?"

"Ovo nije nikakva provokacija, već potpuno normalno pitanje u skladu s Ustavom BiH", kazao je Mijatović.

  • Mini market

  • 28. Dec. 2020  28. Dec. 2020

  • 4

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH, postavio je putem Facebooka javno pitanje Drašku Stanivukoviću, novoizabranom gradonačelniku Banje Luke.

- Kada će i da li će zastava države Bosne i Hercegovine biti istaknuta na zgradi Gradske uprave Banja Luka? Ovo nije nikakva provokacija, već potpuno normalno pitanje, u skladu s Ustavom BiH, da pored zastave grada Banja Luka i entiteta Republika Srpska bude istaknuta i zastava države Bosne i Hercegovine – objavio je Mijatović.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...